söndag 31 juli 2011

Snart drar vi!

Det börjar dra ihop sig för resa över till Finland. I morgon kväll går båten från Kapellskär. Allt är klart och hojen ska bara rullas in i bussen i morgon. Har till och med precis packat klart alla vanliga kläder =)

För er som är lite nyfikna att följa tävlingen i Finland så hoppas jag hinna uppdatera här på bloggen. Det beror mycket på tillgången till internet och hur mycket tid det finns över. Vissa race har man bara hunnit i mål och tagit rätt på allt, äta och sen bums i säng. Jag misstänker även att det kommer gå att följa oss på svenduro.se och på isdegota2011.blogspot.com. Resultaten går att följa live på http://www.fim-isde-live.info/

Det har varit en stressfri helg för min del, annars brukar det vara hur mycket som helst som ska fixas de sista dagarna innan man ska åka. För en gångs skull har jag varit ute i god tid och hann till och med en heldag på stan igår. Idag har det bara småpysslats lite, har bland annat tvättat bussen. Nu är det bara att vänta in morgondagen så man får komma iväg någon gång... =)

 Ett av köpen igår, en hängmatta!

 Dagens skörd till lunchen =)

Har även plockat svarta vinbär idag, ska bli saft snart =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar